SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Puhelimien lisävarusteet
April 30th, 2020 by admin

Älypuhelimeensa lisävarusteita kaipaava törmää tänä päivänä runsaudenpulaan. Osa varusteista on tuiki tarpeellisia ja ne tuovat helpotusta tai muuta lisäarvoa puhelimen käyttöön, osalla sen sijaan on enemmänkin viihdearvoa.

Toisen turhake voi toki olla myös toisen aarre! Esimerkiksi selfieitä inhoava ei tee selfiekepillä yhtään mitään, kun taas niiden ystävä nappaa kepin avulla ahkerasti kuvia niin arjen keskellä kuin reissuilla. Samoin näppärä näppäilijä ei kosketuskynää välttämättä kaipaa, mutta toisen kirjoittajan sormet tuntuvat osuvan ilman kynää jatkuvasti väärään osoitteeseen. Mitä kaikkia lisävarusteita markkinoilla onkaan tänä päivänä tarjolla? Tässä artikkelissa esittelemme muutamia mielenkiintoisia älypuhelinten lisävarusteita, joista voi olla hyötyä ja iloa itse kullekin!

Kuulokkeita, kaiuttimia ja kuoria

Melkein jokainen älypuhelimen omistaja käyttää ainakin joskus kuulokkeita. Peruskuulokkeet saa kylkiäisenä puhelimen mukana, mutta varsinkaan liikkeellä ollessa ne eivät aina aja asiaansa. Esimerkiksi matkustamista ja urheilua varten voikin olla kannattavaa hankkia näppärät langattomat tai täysin langattomat kuulokkeet. Joskus puhelimen ääreen taas kerääntyy useampikin ihminen, ja rannalla, piknikillä tai pienissä illanistujaisissa äänen halutaan kuuluvan kaikille. Laitteen oma kaiutin ei välttämättä musiikki-ilotteluun riitä, mutta lisävarusteena kännykkään voi ostaa erillisen, tehokkaamman kaiuttimen. Pienimmät vaihtoehdot eivät ole koolla pilattu. Jos puhelimen näyttöä haluaa suojella, ja kukapa ei haluaisi, täältä löydät tarvitsemasi: erilaiset näytönsuojat ehkäisevät näytön likaantumista, naarmuuntumista ja parhaimmillaan estävät sen rikkoutumisen. Lisävarusteista löytyy puhelimille myös iskun- ja vedenkestäviä kuoria.

Pientä ja tarpeellista

Älypuhelinten lisävarusteista löytyvät ratkaisut mitä moninaisimpiin pulmiin. Jos puhelimen mukana tulleita piuhoja ja kaapeleita on kadonnut, uudet voi hankkia helposti. Laturin saat puhelimen kylkiäisenä, mutta aina yksi laturi ei riitä. Auttaisiko sinun arkeasi esimerkiksi langaton laturi automatkoilla? Jos näytön ja kuoren lisäksi haluat suojata puhelinta yksityiskohtaisemmin, on tarjolla esimerkiksi kameran linssisuojuksia. Puhelimen puhdistamista varten taas voit hankkia varta vasten älylaitteille suunniteltuja puhdistusnesteitä ja -liinoja. Aina lisävarustehankinnoissa ei tarvitse kulkea myöskään käytännöllisyys edellä. Erilaisilla koteloilla kännykkä muuttuu paljon persoonallisemman näköiseksi! Niin kännykälle kuin sen lisälaitteille, kuten kuulokkeille, löytyy lukuisia särmää tuovia kotelo- ja säilytysratkaisuja: värikkäitä ja tummanpuhuvia, söpöjä ja hauskoja, klassisia ja moderneja.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa