SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Laitteiden kiihtyvä kehitys
May 25th, 2017 by admin

Maailma muuttuu ja tietokoneet sen mukana. Yhä harvemmin taloudessa on enää toimistoksi värkättyä nurkkausta, jota hallitsee desktop kaikkine johtoineen ja laitteineen. Läppärit, tabletit ja kännykät ovat keveydellään ja liikkuvuudellaan syrjäyttäneet tietokonevanhuksen, joka kömpelönä nurkassa istujana keräsi pölyjä ja viruksia vahventuneine ohjelmineen.

Ennusteita

Seurauksena on, että nykyisin nettiä tutkitaan mitä moninaisemmista ruuduista. Ohjelmien suunnittelijoille tämä tietää varsinaista päänsärkyä, sillä ohjelmat pitää saada näkymään mitä useimmin laitteessa, joiden toiminta perustuu uunituoreeseen ja alati uudistuvaan teknologiaan. Kysymys on tietenkin ohjelmoiden reagoivasta suunnittelusta varsinkin laitekohtaisesti ja jopa myös käyttäjän ikäkohtaisesti.

Pelit kehityksen kärjessä

Otetaanpa esimerkiksi erilaisten pelien pelaaminen netissä, mikä on yksi suosituimmista tavoista käyttää muutaman hetken tauko viihteen parissa. Nettikasinoiden pelivalinnasta löytyy jokaiselle jotakin, aina bingosta tasokkaaseen pokeriin tai vaikka vedonlyöntiin eri urheilulajien tuloksista. Pelien laadun takaa viimekädessä hyvä näyttö.

Käyttäjille pelaaminen on viihdettä, mutta pelien suunnittelijoille markkinat tarkoittavat kovaa kilpailua ja tietotekniikan kärjessä pysymistä. Erilaiset tietokonepelit, joissa grafiikka on suurenmoista tuotantoa, perustuvat eri laitteilla pelaavien etuun kokea peli kaikessa mahtavuudessaan, olipa ruutu nenän edessä mikä tahansa.

Seuraavassa lista muutamista tällä hetkellä suosituista Android peleistä, jotka toimivat tehokkaasi joka laitteessasi. Voit itse määrätä järjestyksen paremmuudesta.

  • Monument Valley
  • The Walking Dead
  • Telltale Games
  • Hay Day
  • Clash of Clans
  • Angry Birds Epic
  • Angry Birds Stella
  • Boom Beach
  • Game of Thrones
  • Threes!

Kännykät etuasemaan myös kotisivujen suunnittelijoille

Nyt kun tiedetään kännyköiden olevan suosioasemassa ohjelmia laadittaessa, on monen omia nettisivuja kehittävän myös ryhdyttävä toimiin, jotta palvelut näkyvät kaikessa loistossaan myös kännyköissä. Asiaa voi alkaa opettelemaan itse, kunhan on selvillä nettisivujen rakentelemisesta. Jos työ tuntuu ylivoimaiselta, asialle voi palkata ammattilaisen.

Sivuja suunnitellessa on hyvä muistaa myös tyylin muutokset. Mikä näytti ruudussa hyvältä vielä viisi vuotta sitten, näyttää nyt mahdollisesti päivittyneeltä. Tiedotteisiin halutaan selvyyttä, sekä vähemmän että samalla pienempiä kuvia.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa